C.B. SUECA - MARISTAS "A" 67-70

Dissabte passat s'escapà un partit que estava controlat, però que es deixà escapar, sobretot al darrer quart amb dues tècniques i en un concert de xiulet dels àrbitres, que no permetien qualsevol contacte ni protesta. El primer quart fou molt igualat, ja que els dos equips fallaven cistelles fàcils i els pivots suecans no estigueren tan encertats com en Catarroja, tant en atac com en defensa. Solament Javi Ortells i Raül Matoses aconseguien trencar la defensa zonal i acabar el primer quart amb un 15-11. Al segon quart, els triples de Javi Ortells i una millor defensa dels suecans permetien ampliar les diferències fins un 35-28. La segona part s'inicià amb una pressió sobre els bases suecans, que notaren les absències i la falta de banqueta, i el Maristes començà a retallar l'avantatge, m 7. 43-41, davant un Sueca que no reaccionava, solament amb algun triple de Vaidas que mantenia la mínima diferència 49-47, tot i aprofitant els visitants la lesió de Raül als darrers minuts del tercer quart. Al darrer quart es produí un canvi radical en l'arbitratge i els suecans es carregaren prompte de personals (fins 15 llançaments disposaren els visitants, amb 13 encertats) que els permetia al minut, avançar-se en el marcador 56-57. Les dues tècniques als jugadors més destacats suecans ampliaren l'avantatge a falta de 2 minuts 59-67. La reacció suecana amb 5 punts consecutius de Javi i un triple de Sime, posaven a 2 punts als suecans a falta de segons, 67-69, però dos llançaments lliures fallats de Vicent impediren la pròrroga i els de València acabaren amb l'avantatge definitiu de 67-70, amb un llançament lliure anotat (en total disposaren de 45 en tot el partit).
Jugaren: Erik, Javi (23), Vaidas (5), Sime (9), Vicent (5), Raül (16), Carles (6) Alberto (2), Fran (1) i Moisès del segon equip.