SÈNIOR 1a AUTONÒMICA CB SUECA 71 - CB TAVERNES 60

Segona victòria del C.B.Sueca davant un equip que no es rendí en tot el partit davant l'equip suecà que anà de menys a més. Amb tres baixes significatives com Joan (base), Javi (aler) i Bolufer (pivot), el retorn d'un dels jugadors més estimats per l'afició i el club, i molt respectat pels contraris, com Bruno Stropus, fou important per dominar el rebot defensiu i ofensiu. Al primers minuts els dos equips no estaven molt encertats en els seus llançaments, amb errades en els passes, la qual cosa fou aprofitada pels del Tavernes per avançar-se al marcador: 2-6. Els canvis introduïts per l'entrenador suecà, amb més domini sota els taulers i una forta defensa, permeté acabar el primer quart amb un clar 17-11, amb triples de Sime i Carles. Al segon quart els suecans es relaxaren en defensa, desajustada i molt oberta, que fou aprofitada per dominar l'equip visitant, amb molt d'encert en els seus llançaments i equilibrar el partit: 33-32. El tercer quart fou el millor dels suecans que amb Bruno i Vaidas dominant el joc interior, i amb un triple de Carles aconseguien distanciar-se al marcador: m5. 44-36. Els de la Safor, dirigits per Pedro Marco -entrenador suecà la temporada passada-, començaren a pressionar i retallar les diferències: m7: 44-42. Amb un triple d'Erik i la reacció dels jugadors més experimentats del Sueca, permeteren un parcial de 12-2 als darrers minuts: 56-44. A l'últim quart, amb molts jugadors suecans carregats de personals, els de Tavernes intentaren als primes minuts una última reacció, amb forta pressió i recuperant balons: m.4: 58-53. I novament un triple de Carles, amb un Raül i Vaidas imparables es sentencià el partit. m.8: 67-56. Per arribar amb el definitiu 71-60, on els suecans esgotaren les possessions per guanyar el partit.
Jugaren: Carles (13), Sime (8), Meseguer (8), Raül (14), Vicent, Bruno (10), Vaidas (7), Erik (8) i Fran (3). Entrenador: Raül Matoses