SÈNIOR 1a AUTONÒMICA CBS 69 - UPV ALBORAYA 46

El Club Bàsquet Sueca es retrobà amb la victòria en un partit en què anà de menys a més. Després d'uns minuts de domini visitant, tot i aprofitant les errades en els passes dels suecans, m2 -5-8, els de Raül Matoses canviaren el joc, buscant els pivots i provocant personals que no eren del tot aprofitades; m7 .9-14. Solament als darrers minuts, amb 5 punts consecutius (una cistella de 2 i un triple) de Javi Ortells permetien empatar el partit: 16-16. Al segon quart la igualtat es mantingué fins el minut 7 (22-23), amb dos equips que fallaven cistelles fàcils i s'imposaven les defenses, en què 3 triples consecutius dels suecans (2 de Javi Ortells i 1 de Raül) permetien arribar al descans amb 31-25. Al tercer quart ja fou més fàcil trencar la defensa dels de la Politècnica, amb rotacions efectuades per l'entrenador suecà, que permetien mantenir el fort nivell defensiu i mantenir i augmentar les diferències, amb triples i contraatacs; així al minut 5: 41-29, avantatge que arribà als 14 punts a la fi del quart: 50-36. El darrer quart serví perquè agafaren confiança tots els jugadors, i amb 3 triples més (2 de Fran i un de Raül) s'aconseguia el màxim avantatge a la fi del partit: 69-46, amb una gran defensa fins l'últim minut. No jugaren Vaidas i Joan, lesionats i tampoc Bruno, que foren substituïts per jugadors del segon equip: Javi Quiles, Moisés i T.Bolufer.
Jugaren: Erik (2), Javi Ortells (13), Meseguer (11), Raül (15), Vicent (1), Sime (2), Carles (9), Alberto Bolufer (5), Fran (9), Javi Quiles (2), Moisés i Toni Bolufer.