EL C.B. SUECA COPYMAT A LA FINAL

L'equip infantil del C.B. Sueca Copymat aconseguí guanyar les semifinals,davant l'Oriola, i arribar a la final de lliga provincial (que ha estat autonòmica, Onil, Alfàs, Oriola), davant el Genovés que eliminà el València BC. El partit d'anada fou dominat quasi tot l'encontre pels suecans, que al primer quart aconseguien un gran avantatge, gràcies al poder sota els taulers i els ràpids contraatacs que no podien parar els alacantins: 20-6, m.5. Amb les rotacions l'avantatge es reduí: 22-14 (amb pèrdues de baló i errades sota cistella). Els tercers 5 minuts tornaren a ser suecans: 35-16 (com en un partida d'escacs, els entrenadors buscaven repartir els minuts de joc entre tots els jugadors), i així els d'Oriola deixaren els seus millors jugadors per als últims 5 minuts de la primera part i posar-li emoció al partit: 40-38. A la segona part, el C.B. Sueca eixí amb una altra mentalitat, més intensos, aportant tots els jugadors i conscients que feia falta una diferència clara per anar tranquils a Oriola. I així fou, un parcial de 12-2 als cinc primers minuts, donava ja un marge més clar. I la intensitat no baixà fins arribar a la fi del partit, m10: 63-43, m15: 69-51, per acabar amb el 75-68.
Al dia següent, a Oriola, l'equip local eixí amb molta agressivitat i intentant als primers minuts crear pressió al suecans, parcials: 8-6 (primers cinc minuts) 7-7 (15-13) 7-3 (22-16) 4-9 ( 26-25) al descans. A causa de les personal, sobretot Carles Grau, amb 4 a la primera part, s'hagué d'anar canviant de defenses i protegir els jugadors. L'equip local no podia trencar el partit als segons 10 minuts, parcials: 6-6 (32-31) 6-0 (38-31), però el nerviosisme i la pressió dels alacantins, recuperant molts balons posaren en perill l'eliminatòria a falta de cinc minuts: 11-6 (49-37). Els darrers 5 minuts demostraren la maduresa dels nostres jugadors, amb una reacció típica dels campions que eixiren amb més concentració i encert, i en tres minuts aconseguien un parcial de 0-6 (49-43) que donava tranquil·litat i que saberen conservar fins a la fi del partit 4-8 (53-45).
Jugaren: Adrià, Sergi, Carles Grau, Pere-Joan ,Carles Marin, Noé, Quique, Joel, Víctor i Pau. Entrenadors i delegat: Raül Matoses, Moisés Sancho i Paco Colechá.