LLIGA VALENCIANA

El Club Bàsquet Sueca disputà en 8 dies 3 partits de preparació -lliga valenciana- per a la competició de 1a nacional que comença el primer cap de setmana d'octubre. Els rivals foren el San José, El Pilar i el Benifaió. Els tres partits es disputaren al pavelló cobert de Sueca i el balanç fou d'una victòria, davant el C.B.San José de València per 68- 60, i dues derrotes: 67-74 i 63-73 davant el Pilar i el Benifaió, equip que guanyà els tres encontres i que es classifica per a la següent fase. La competició ha servit per a anar conjuntant una formació, la del Club Bàsquet Sueca, amb nous jugadors com Marc i Adrià, i altres que retornen a l'entitat com Ximo i Gedas. En el primer partit els llançaments lliures foren decisius ja que els suecans no estigueren molt encertats i el Pilar, amb jugadors molt experimentats trencaren el partit als darrers minuts. El segon encontre fou davant el San José, on El C.B. Sueca va anar de menys a més i jugà uns últims 3 minuts perfectes, amb un marcador que passà d'un 57-56 al 60-68 amb 8 punts de Ximo.
L'últim partit que es disputava només 24 hores després davant el Benifaió, els suecans notaren les baixes de 4 jugadors del primer equip i el cansament en les cames. El primers minuts foren de clar domini visitant: 6-20, però entre Marc I Raül aconseguien reduir les diferències: 16-22 a la fi del primer quart. Al segon quart els suecans fixaren millor la defensa i no es posaren per davant per les errades en els llançaments lliures (1-6): 31-36. Al tercer quart els triples de Ximo permetien que els suecans continuaren en el partit, però ja carregats de personals: 46-49. Al darrer quart, amb Vaidas i Adrià eliminats per personals, els de Benifaió continuaven imposant-se en el joc interior, i en contraposició els suecans responien amb triples de Marc i Raül, m8: 61-66. Els dos últims minuts ja no tingueren història pel control del joc des visitants i les errades dels suecans que disputaren un bon partit, de menys a més, fins els darrers minuts.