C.B. SUECA 79 C.B. ROQUETTE BENIFAIÓ 73 (1a nacional)

Partit de derbi comarcal entre dos equips que han lluitat fins l'últim minut per la victòria. El primer quart fou molt igualat, amb fortes defenses i sense cap dominador en el joc, m.6: 9-9, i a la fi del primer quart, els visitants aconseguien distanciar-se al marcador: 14-18. El segon quart el suecans aconseguien retallar les deferències gràcies als llançaments triples i els contraatacs: m4: 24-24; la igualtat tornava al marcador, ja que el Benifaió també responia amb les mateixes armes i buscant el domini sota els taulers; al descans: 37-36. Al tercer quart, els visitants eixiren més concentrats, dominant el joc i aprofitant les errades suecanes: m6: 44-50; quan semblava que es podia trencar el partit (m.7: 44-56), el C.B. Sueca reaccionà amb un triple de Marc, i dos cistelles de Raül i Javi, que deixaven el marcador amb un 54-55. El darrer quart fou molt emocionant, amb el públic (més de 250 persones) animant i els dos equips demostrant la seua qualitat, intentant trencar les zones plantejades als darrer minuts: m.7: 65-65. Un triple de Raül i una cistella de Javi deixaven el marcador amb 72-67 (m8). Dací a la fi fou un intent dels visitants de retallar les diferències provocant personals i apropar-se al marcador: m9: 72-70, i la fi el 79-73. Amb aquesta victòria els suecans ocupen la 3a posició empatat amb l'Alfàs i a una victòria del Lucentum, que serà el pròxim rival.

Jugaren: Marc (20), Ximo (15), Sime, Gedas (2), Alberto (5), Raül (18), Javi (8), Adrià (5), Vaidas (3), Miguel (3) i Toni.