LUCENTUM ALACANT 71 - C.BÀSQUET SUECA 60

El Club Bàsquet Sueca disputà un partit històric al centre de tecnificació d'Alacant, ja que s'enfrontava a un equip que fa poc estava jugant en l'ACB i que per problemes econòmics ha baixat fins la primera nacional. Els alacantins, líders imbatuts, amb aquesta victòria es mantenen en la 1a posició i els suecans ocupen la 3 posició, amb 4 victòries i dues derrotes empatats amb el Guardamar, mentre que l'Alfàs és segon.
El partit, amb 350 espectadors,
Al primer quart els dos equips eixiren nerviosos, però el C.B. Sueca estava més encertat, jugant sense complexos (2-6), al minut 6: 10-10, fins arribar a la fi del primer quart amb avantatge suecà: 13-14. Al segon quart, el Lucentum eixí més concentrat i encertat, i així al minut 13 guanyaven de 7 punts. Els suecans reaccionaren, amb un Marc, Javi Ortells i Raül imparables i provocaren dubtes als locals, ja que a falta de 2 minuts s'empatava el partit, i es posava per davant amb 26-29; una nova reacció local deixava el marcador al descans amb un 30-29.
Al tercer quart el Lucentum tornà dominar el joc i semblava que trencava el partit, ja que els suecans continuaven erràtics en els llançaments lliures (20 fallats); m. 28: 51-39, però el C.B. Sueca reaccionà i a la fi del tercer quart: 54-42.
L'últim quart fou molt emocionant, amb un C.B. Sueca que pensava que podia donar la sorpresa, amb una gran defensa i ritme de joc que obligà als locals a jugar amb 2 bases. Un triple de Javi i una cistella de Marc permeteren als suecans posar-se a només 4 punts (59-55), quan faltaven només 4 minuts. Aleshores aparegué un dels millors jugadors alacantins, el seu pivot Masllorens que aconseguia 11 punts consecutius, mentre que els de Raül Matoses erraven en els llançaments lliures (7/27) i perdien una gran oportunitat de guanyar al camp del líder: 71-60. A la fi del partit el públic alacantí ovacionà eles jugadors i entrenadors suecans que donaren una bona imatge a Alacant.
Quarts: 13-14 / 17-15 / 24-13 / 17-18
Jugaren: Ximo (6), Marc (25), Adrià (3), Raül (11), Roberto (6), Javi (6), Sime, Miguel (3), Gedas, Toni i els júniors Vaidas i Oscaras.