C.B. ONIL 72 . C.B SUECA 71

Primer partit de lliga a la primera nacional, grup "B", i derrota dels suecans als darrers segons, en un partit molt igualat, on es deixà escapar un avantatge de 5 punts després d'algunes decisions polèmiques arbitrals. Encara que l'equip suecà no mostra encara tot el seu potencial i fou irregular en el seu joc ,alguns jugadors estan recuperant-se de les lesions, tingué el partit en les seues mans. Un primer quart caracteritzat pel domini del Sueca que prompte es distancià en el marcador, gràcies al seu millor joc interior i encert: m.4 3-9; l'avantatge es mantingué fins els darrers minuts: 11-18, però una relaxació suecana i una forta pressió dels locals capgiraren el marcador: 19-18. En el segon quart el partit entrà en una fase d'intercanvi de cistelles, amb els dos equips encertats en atac, amb un parcial de 18-19, acaba amb 37-37 la primera part. En la segona part l'Onil aconseguí un màxim avantatge de 6 punts, que féu reaccionar als suecans per acabar el tercer quart amb un 57-55. I entrem al darrer quart, amb el C.B Sueca dominador als primers minuts 57-62, que equilibrà l'Onil poc a poc fins un 68-68 a falta de més d'un minut. Una jugada de 2 més 1 permeté als suecans avançar-se 68-71. I es quan entrem al darrer minut on només s'assenyalen 2 personals a favor dels locals que els permeté donar-li la volta al marcador: 72-71.
Jugaren: Andreu (2), Javi, (5) Raül (12), Ximo (7) Bolufer (12), Carlos Serrano (8), Carlos Franco (7), Nardo (6), Gedas (5), Josep (4) i Vicent