C.B.MONTCADA 71 - C.B. SUECA 58

El Club Bàsquet Sueca intentà competir, a pesar de comptar solament amb 3 jugadors del primer equip i 4 del segon equip, davant un equip que lluita per les mateixes posicions en la classificació, el Montcada.
Les baixes abans esmentades, la majoria per lesions i malalties, també afectaren a l'entrenador, per la qual cosa l'equip suecà fou dirigit pel segon tècnic, Toni Alemany.
El primer quart fou molt igualat, però van ser els suecans els que començaren dominant el partit, amb un parcial d'eixida de 0-7. Els locals reaccionaren i aconseguien empatar el partit a 11, al minut 6, per arribar a la fi dels 10 primers minuts amb empat a 11, amb domini sota els taulers del capità suecà,Gedas.
Al segon quart, els triples d'Erik i el control del partit per part del suecans, amb poca rotació com hem dit, feia que es mantiguera la igualtat i tot tenint en compte l'efectivitat dels locals en els llançaments triples a l'inici del quart (3), 26-26 (m,7), i s'arriba al descans amb 35-34, i la incorporació d'un altre jugador del segon equip, Berant, que debutava enguany en la categoria.
La igualtat es mantingué fins el minut 3 del tercer quart: 39-37, i és que a partir d'aquell moment fatídic els suecans notaren en excés la falta de banqueta, i això fou aprofitat pel Montcada, que aconseguia d'11 a 0 en 3 minuts: 50-37, per arribar a la fi del tercer quart amb 54-42, amb moltes errades en els llançaments lliures dels suecans.
A l'últim quart el C.B. Sueca intenta retallar les diferències amb un inspirat Guille, m.4: 56-47. Però l'intercanvi de triples entre els dos equips no feia possible la remuntada, i com hem dit als últims minuts els suecans es quedaven pràcticament sense jugadors per faltes personals, tot i intentant capgirar el marcador. A la fi, el resultat definitiu 71-68
Jugaren: Erik (13), Moi (4), Bruno (8), Guille (15), Gedas (11), Sime (1) i Bernat (6)