C.B. SUECA 64 - C.B. BURJASSOT 55

El Club Bàsquet Sueca aconseguí dues victòries en menys de 24 hores (divendres havia jugat el partit ajornat davant el Benifaió, amb el resultat de 59-42) i torna a ocupar una de les cinc primers posicions a la classificació de la 1a autonòmica.
El dos equips eixiren molt concentrats i amb molta intensitat, però era el Sueca el que sabé controlar el ritme de joc i tindre un gran encert als primers minuts: 7-2, al minut 4, 15-5, al minut 7, amb una gran actuació del capità Gedas i Bruno. Als dos últims minuts els dos equips baixaren la intensitat i erraven els seus llançaments: 17-6.
El segon quart fou molt semblant, amb un equip suecà que mostrava la millor cara de la temporada, amb una defensa asfixiant i un domini total dels rebots. Davant aquest diferència el Burjassot no trobava cap resposta i veia com el C.B. Sueca li infringia un parcial d'eixida de 15-0, amb un encertat Philipe i la bona selecció dels seus llançaments del jove Erik. El resultat al descans ho deia tot: 37-16 (amb un parcial de 20-7).
Al tercer quart el C.B. Sueca continuava amb la seu joc i encert: m.3: 43-17, m4: 49-17 (màxim avantatge). Però el Benifaió canvià la seua defensa fins la fi del partit amb una zona pres (defensa per tot el camp de joc), provocant errades i intentant retallar les diferències: : m.8: 50-25, m, i la fi del tercer quart, 55-31 (amb un parcial de 18-18).
A l'últim quart els suecans mantenien el gran avantatge als primers minuts: 60-34 (m.4), però el pobre percentatge en els llançaments lliures (1 de 10 en la segona part) i els triples visitants feia que el Benifaió retallarà les diferències poc a poc. A més es notà en els tres últims minuts el cansament en les cames de molts jugadors que havien disputat 2 i 3 partits en menys de 24 hores. Així l'equip visitant maquillà el resultat amb un parcial de 0-12 i deixar el marcador amb el definitiu: 64-55.
Jugaren: Sime (3), Josep (13), Bernat, Raül (12), Gedas (10), Bruno (10), Philipe (6), Erik (8), Andreu (2) i Moi.