C.B. EL PILAR 68 - C.B. SUECA 63

El Club Bàsquet Sueca no pogué guanyar a la pista del Pilar, tot i que tingué opcions fins l'últim minut.
Els suecans no comptaven amb molta banqueta i haguéren de recórrer als joves Óscar, Guille i Andreu, amb només 4 jugadors del primer equip.
El primer quart fou molt igualat, amb molt anotació, gràcies sobretot a l'encert dels llançaments triples dels locals que eren contestats per cistelles sota els taulers i de mitna distància dels suecans: m4: 9-10: m6. 18-14, m9: 22-21, per acabar amb un nou triple del Pilar (4) en l´'últim minut: 25-21.
Al segon quart, el Pilar augmentà la intensitat del joc i el C.B. Sueca no pogué reaccionar, amb moltes errades i precipitacions. Així , d'un 25-23, al primer minut, es passà a un 36-24, al minut 6. Les faltes personals anaven restant possibilitat de millora i els locals volien tancar el partit definitivament: 45-28 al descans.
Al tercer quart els suecans reaccionaren, tot i la falta de banqueta, i es
mostraren més encertats en els llançaments, sobretot els triples (3), i milloraren la defensa davant les errades locals: m5: 49-36, m9: 51-44, i a la fi del quart: 53-47.
L'últim quart fou molt emocinant, amb un partit nou, amb intercanvi de triples i de parcials anotadors: m.5: 61-51, m7: 61-58. Els suecans perdien 2 jugadors per faltes personals, els joves Bruno i Guille, i afrontaven els últims minuts sense recanvis:65-60 (m9), un triple de Raül donava esperances (65-63), però en l'últim minut els locals aconseguien anotar els llançaments lliures i acabar amb el definitiu 68-63.
Jugaren: Sime(2)Bruno (13) , Raül (13), Gedas (16) , Andreu (2), Óscar (6) i Guille (8)