C.B.TORRENT 82 - C.B.SUECA 60

El C.B. Torrent demostrà la seua condició de líder imbatut en 1a autonòmica davant el C.B. Sueca, amb moltes baixes, que no pogué parar el joc ofensiu dels locals.
El primer quart fou molt igualat, però ja deixà vore el que seria el partit. Un equip que es trobava infal·lible en els seus llançaments triples (4) davant la zona plantejada pel suecans, que contestaven amb les mateixes armes i que aconseguien trencar la igualtat del minut 5: 10-10, amb la bona actuació dels pivots Philipe i Gedas que permetia aconseguir un avantatge de 4 punts al minut 9: 15-19. Els triples locals tornaren la igualtat al marcador: 22-21.
Al segon quart baixà el rendiment i intensitat dels suecans per la lesió de Raül que hagué d'abandonar la pista i la segona personal del capità Gedas. Un altre entrebanc fou la falta de banqueta i rotació que fou aprofitat pel Torrent, que es distancià al marcador al minut 6: 32-26, m8: 38-28 i al descans: 44-38.
L'inici del tercer quart fou definitiu, amb 4 triples consecutius dels locals (per a un total de 17 en tot l'encontre): 54-42 (m.4), m.(: 62-47, i a la fi del tercer quart: 67-48.
Amb el partit decidit, el C.B. Sueca intentà retallar les diferències, però de nou el percentatge d'encert en els llançaments dels locals feia impossible qualsevol reacció. I amb un parcial de 15-12 s'arriba a la fi del partit amb el resultat definitiu de 82-60.
Jugaren: Bruno (15), Sime (7), Guille (12), Philipe (13), Gedas (8), Raül i Óscar.