C.B SUECA 36 - C.B.MANISES 48

Partit avançat a divendres el que disputaren el C.B. Sueca i el C.B. Manises (7é i 5é en la classificació de 1a autonòmica) i que demostrà que els dos equips ja tenen els objectius aconseguits, i es jugà amb poca tensió. No solament pel que diu el marcador, sinó per les poques faltes assenyalades que provocaren que el partit no arribara ni a una hora de joc.
Els suecans, amb les baixes de jugadors clau com Raül i Josep, eixiren molt poc concentrats en els primers minuts, amb errades en els llançaments i incapaços de parar el joc dels visitants, amb jugadors experts que han diputat partits en nacional i eba, que esgoten la possessió al màxim i molt encertats en el llançament de 3. Així, al minut 6, el marcador era de 4-5, i amb un parcial de 4-11, en els últims 4 minuts (amb tres triples visitants), s'arribava la fi del 1r quart amb 8-15.
El segon quart fou més igualat, amb el capità Gedas més encertat sota els taulers i la direcció i anotació dels joves Guille i Bruno, però el Manises dominava els rebots i el "tempo" del partit, tot i evitant la reacció suecana: m.5: 12-21, m9: 16-25, i al descans: 20-29.
El tercer quart fou el pitjor dels suecans, amb errades en els llançaments, amb un pobre percentatge, sobretot en els lliures, incapaços d'anotar i recuperar balons en defensa. El parcial ho diu tot: 5-12: 25-41.
A l'últim quart, el C.B.Sueca intentà retallar les diferències i canviar el ritme de joc. La nota positiva fou l'entrada d'un dels lesionats, Toni, i d'un dels altres joves, Óscar, que li donaren una imatge a l'equip i deixar als visitants amb només 7 punts en el quart: m.4: 27-45, m.8. 32-48, i a la fi del partit: 36-48.
Jugaren: Guille (2), Sime (3), Bruno (6), Philipe (6), Gedas (6), Toni (6), Òscar (5), Andreu (2) ,Erik i Moi