C.B.SUECA 55 - C.B. ALGINET 40 . 1a Autonòmica sènior masculí

El Club Bàsquet Sueca amb la victòria davant l'Alginet, i a falta de tres partits, es consolida en la setena posició i a una victòria de la cinquena.
El partit començà amb poc d'encert per part dels dos equips, i la primera cistella fou al minut 3, amb un triple del jove base suecà, Guille, que disputà 2 partits en la mateixa vesprada, i fou un dels destacats de l'encontre; m.4: 5-0, m. 6: 5-6. La igualtat es mantingué fins a la fi del primer quart: 8-9.
El segon quart fou molt semblant, amb poca efectivitat en els llançaments tant pels jugadors del C.B. Sueca com del C.B. Alginet. Minut 2: 10-9, m. 5: 14-12. Dues cistelles de Toni Bolufer, que agafà el relleu d'uns desencertats pivots suecans, deixava el marcador en 19-16 al descans.
L'entrenador suecà intentà corregir el plantejament inicial, amb una defensa més pressionant, amb més intensitat i més rotacions. L'equilibri entre el joc interior i exterior dels suecans començà a funcionar, però l'Alginet contestava també amb encert: m.3: 24-24. Els triples de Vaidas i Guille permetien un avantatge clar: m6: 31-24, per arribar a la fi del tercer quart amb el marcador de 35-29.
A l'últim quart es veié el C.B. Sueca de la primera volta, amb una gran defensa i control del partit. Així, al minut 3, després d'una gran actuació de Sime, amb 2 triples, i cistelles dels joves Bruno i Guille, es trencava el partit amb un parcial de 10-0: 45-29. Avantatge que es es mantingué gràcies a la concentració que als darrers partits s'havia perdut i permetia la reacció dels contraris: m. 7: 50-34. I a la fi: 55-40.
Jugaren: Guille (14), Sime (12), Vaidas (6), Philipe (8), Gedas (3), Bruno (8), Toni (4), Raül, Andreu i Moi.