C.B. BÀSQUET SEDAVÍ 65 - C.B. SUECA 57 (1A AUTONÒMICA)

El Club Bàsquet Sueca no pogué guanyar a la pista d'un rival directe per a la cinquena posició i, a falta de dos partits, continua en la setena posició de la classificació de la 1a autonòmica.
El primer quart fou dominat pel Sedaví, amb millor equilibri entre el joc interior i els seus llançadors, mentre els suecans no tenien molt d'encert i poca intensitat. M.5: 10-5. Fi del primer quart 18-11.
El segon quart començà igual, amb molt d'encert local: 23-11 (m.2), però poc a poc els pivots suecans, Gedas i Philipe anaven igualant el joc interior: 23-16 (m.4). Però la falta d'encert en els llançaments lliures no feia possible retallar més les diferències, a més dels triples locals: 30-18 (m6). Al descans: 37-26.
El tercer quart fou el més dolent dels suecans, amb poca anotació i superats pel joc interiors dels locals que intentaven trencar el partit, tot i provocant moltes personals amb llançaments i jugades de 2 més 1: 43-28 (m. 4). A la fi del tercer quart: 49-35.
La reacció suecana vingué al darrer quart, amb més intensitat, una defensa més agressiva i amb més motivació. I amb cistelles de Moi, Vaidas i el jove Bruno s'aconseguia retallar les diferències al minut 4: 52-43. Un altre parcial, amb triple de Bruno, de 2-7, deixava el marcador amb un igualat 54-50, al minut 6. Però el Sedavi aprofità les errades en els llançaments lliures dels suecans i reaccionà amb un parcial de 8-0, al minut 8, i quasi sentencià el partit que acabà amb el definitiu 65-57.
Jugaren: Sime (8), Bruno (8), Vaidas (13), Philipe (14), Gedas (5), Raül (4), Moi (4) i Toni.