C.B. SUECA 80 - UCAM MÚRCIA 70

Segona victòria consecutiva del C.B.Sueca, a la primera nacional, davant un equip jove (filial del Múrcia d'ACB), que han mantingut un ritme frenètic defensiu fins els últims minuts. Amb un pavelló ple d'aficionats dels dos equips, l'encontre ha estat caracteritzat per una gran primera part dels suecans, que han estat molt efectius en les llançaments, amb un percentatge quasi perfecte (7/11 triples i 12/15 en llançaments de tir lliure, a pesar de la gran defensa visitant i els seus llançaments exteriors (4 triples). El primer quart ha estat molt igualat, on els dos equips han estat molt encertats i que s'ha acabat amb un triple (ens té acostumats) a l'últim segon, de Nardo Espí (21-17). Els primers minuts del segon quart han estat un monòleg suecà que dominava les dues zones, provocant moltes personals dels visitants, i així al minut 5, el resultat era de 30-22; avantatge que anà augmentat a base de triples i aquesta vegada tancà la primera part Javi Ortells per deixar el marcador amb un 46-35. La segona part començà amb un inspirat Raül Matoses, el capità, que trencà amb facilitat la defensa visitant que només podia parar-lo amb faltes personals (m.5: 57-44); però el criteri arbitral canvià i fou més estricte amb els suecans, que es veieren desconcertats i superats pel Múrcia, que pressionava per tota la pista. El tercer quart finalitzà amb un igualat 59-54, després d'un parcial de 2-10. L'últim quart fou molt semblant, amb una eixida molt encertada dels suecans, provocant personals i anotant llançaments lliures, i així al minut 4 el resultat era de 67-61. Els murcians no renunciaven a res i aconseguiren retallar les diferències amb un inquietant 71-70 a falta de 3 minuts; un triple de Javi Ortells marcà la diferència en 74-70 i amb una gran defensa i dominant els rebots s'aconseguí un parcial de 9-0 per a deixar el resultat final en 80-70.
Jugaren: Andreu Romera (4), Javi Ortells (8), Xiimo Galán (9), Raül Matoses (23), Alberto Bolufer (13), Carles Serrano (5), Josep Santamatilde (8), Nardo Espí (8), Carlos Franco (2), Luis Gómez i Vicent Tarrasó. Entrenador: Néstor Gadea.