Cadets
Infantils
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. TEIXERETA IBI  62  - C.B. SUECA PINTULAC  72

El C.B. Sueca Pintulac aconseguí retrobar-se amb la victòria a terres d'Alacant, davant el C.B. Teixereta d'Ibi que també lluita per la permanència en la lliga autonòmica.
Els suecanes mantingueren al llarg de tot el partit un bon nivell de joc que li permeté distanciar-se al marcador al tercer quart i mantenir l'avantatge als darrers minuts.
El primer quart fou molt igualat, amb un bon encert dels jugadors exteriors suecans, Nadal, Jose i Guille: m.5: 6-9, m7: 13-13, i la fi del parcial: 17-16.
Al segon quart, després d'una bona defensa i cistelles de Josep i Jose (21-25, m5), els d'Ibi pujaren el nivell d'intensitat en el seu joc i capgiraren el marcador, amb un parcial de 10-0: m.8: 31-25; la reacció del C.B. Sueca Pintulac fou gràcies al pívot suecà Philipe i a l'escorta,Bruno, que, amb un parcial de 0-9, deixaven el marcador al descans amb un resultat favorable de 31-34.
Aquesta dinàmica de joc continuà al tercer quart, amb la bona direcció i anotació del base Guille, i l'equilibri amb el joc interior, Philipe, i joc exterior, Jose: m.5: 31-42, m8: 36-47, i al fi del quart: 40-52.
Al darrer quart, els jugadors entrenats per Sergi Tomàs eixiren disposats a sentenciar el partit als primers minuts: m2: 42-58, però l'equip local es volia mantenir al partit amb llançaments triples: m4: 49-59, Un parcial de 0-9 per als suecans, al minut 6, deixava el marcador amb un clar 49-68. Els últims quatre minuts, amb una nova relaxació en el joc del suecans, foren dominats pels alacantins que reduïren les diferències fins el resultat final de 62-72.
Jugaren: Guille, Jose, Nadal, Bruno, Philipe, Erik, Mariano, Carles, Josep i Andreu.