Sènior Femení
Benjamins Laliga
Sènior autonòmic
C.B SUECA PINTULAC 43 - C.B ALTEA 71

El Club Bàsquet Sueca Pintulac no pogué guanyar una de les finals que li queden per mantenir la categoria. El rival, el C.B. Altea, que lluita per un altre objectiu, com és l'ascens a 1a Nacional, es mostrà molt superior al llarg de tot el partit.

Des dels primers minuts de l'encontre es veié que els alacantins anaven a controlar el ritme de joc, amb un total domini del rebot ofensiu i defensiu -amb jugadors veterans i experimentats- que ho demostraren al marcador: m5_ 2-9. A la fi del primer quart: 7-19
Al segon quart els alacantins continuaren amb el seu domini i només els llançaments triples del suecans no augmentara: 13-23 (m.4). El percentatge baixà en els següents minuts i l'encert de l'Altea sota els taulers deixava el marcador, al descans, amb un 19-35.
El tercer quart fou l'únic en què els suecans intensificaren la seua pressió defensiva i pujaren el nivell d'encert en els llançaments triples: 37-48, amb un parcial favorable de 18-13.
En l'últim quart, l'equip visitant, amb les seus torres russes ( 6 jugadors són d'aquesta nacionalitat), no donaren opcions als suecans, que no trobaven cap opció de trencar la zona d'ajustos de l'Altea que acabà imposant-se per 43-71.
Jugaren: Jose, Mariano, Nadal, Philipe, Erik, Josep, Voro, Bruno, Andreu, Mihai, Carles Benavent i Carles Grau.