Resultats Jornada 7 i 8 octubre 2017

Sènior
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B TAVERNES DE LA VALLDIGNA  76  -  C.B. SUECA-HEURA  77

El C.B.Sueca-Heura començà la temporada 2017-2018,  a la lliga autonòmica valenciana, amb una important victòria a la pista del Tavernes, que la temporada passada jugava a la 1a divisió.

Fou un partit molt igualat, que es decidí en els últims segons, amb dos llançaments lliures de Jose. Els jugadors de la Valldigna, amb un joc més físic, intentaven dominar els taulers, i els suecans havien de jugar amb molta pressió defensiva i amb llançaments exteriors. (m.5: 7-12) , amb Jose i Gedas molt encertats en els llançaments de 6., m: 7-17. La reacció del Tavernes deixava el marcador a la fi del primer quart amb un 20-22. Al segon quart, els suecans baixaren la seua intensitat defensiva i encert, i els locals provocaven molts personals que els permetia capgirar el marcador. Al descans: 43-38.
El tercer quart fou el millor dels suecans, sobretot en atac, amb 4 triples, Gedas, Bruno i Erik i una millor selecció dels llançaments (parcial de 16-23, que deixava el marcador amb un igualat 59-61).
A l´últim quart, i amb molts problemes de personals (5 jugadors eliminats), després de 5 minuts d'igualtat (amb 6 llançaments lliures fallats pels suecans),  65-65, el Tavernes aconseguia un avantatge que semblava definitiu: 72-67 a falta de 4 minuts. Dues cistelles de Gedas i Bruno igualaven el partit: 72-71. I després d'un triple del capità suecà, Gedas, s'entrava a l'últim minut amb empat a 74. A falta de menys d'un segon, i amb el resultat de 76-75, una falta personal sobre Jose, permetia a l'equip entrenat per Raül Matoses, amb els dos llançaments lliures, aconseguir una victòria important.
Jugaren: Mariano (7), Jose (17), Mihai (8), Carles (5), Gedas (21), Bucys (6), Guille (4), Bruno (3), Erik (5) i  Miquel (1).