Sènior Autonòmic
Resultats Jornada 15/10/17
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. SUECA-HEURA  59 - C.B PICKEN CLARET  73

El C.B. Sueca-Heura no pogué aconseguir una nova victòria, i caigué derrotat davant el Claret, un equip molt experimentat, amb un ritme de joc molt alt.
El primer quart fou molt igualat, amb mot d'encert en els llançaments i amb fases alternes de domini, amb un José decisiu en els triples, i ajudat per un eficaç Guille, en els darrers minuts (6 punts). A la fi dels 10 primers minuts: 22-25.

Al segon quart els dos equips ajustaren les defenses i no permetien cistelles fàcils, i era l'equip visitant el que controlava el partit i aconseguia un clar avantatge al descans: 32-44.

El tercer quart fou el millor dels jugadors entrenats per Raül Matoses, que milloraren molt la pressió sobre els jugadors del Claret, amb un nivell defensiu alt i amb un gran encert de Jose, màxim anotador del partit; solament les errades en els llançaments lliures no permeteren que els suecans es posaren per davant. Amb un parcial de 15-7, s'aconseguia reduir les diferències: 47-51.
L'últim quart començava amb la mateixa dinàmica i al minut 4, el resultat era un igualat 52-55. Una falta tècnica assenyalada als suecans i la rigorosa aplicació de les faltes antiesportives (6) feren que el Claret aconseguira augmentar les diferències: m6: 52-60, m7: 54-60. Als últims minuts i amb les faltes provocades per tal de apropar-se al marcador dels suecans feren que l'avantatge arribara al definitiu: 59-73.
Jugaren: Guille (8), Mariano (7), Jose (21) Gedas (11), Bucys (4), Carles (5), Mihai (29; Miquel (1), Bruno, Voro i Erik.