Júniors Zonal
Resultats

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. ALDAIA  78  C.B. SUECA-HEURA  59

El C.B. Sueca-Heura no pogué guanyar a la pista del C.B. Aldaia, que fou superior en el joc interior i que sentencià el partit al tercer quart.
Els suecans notaren la falta dels pivots Gedas i Benavent, i sobretot la falta d'encert en els seus llançaments davant la defensa zonal plantejada pels locals.
El primer quart començà amb bones sensacions de l'equip suecà, que dominava al marcador al minut 3: 4-10, gràcies a dos dels jugadors més destacats del partit, el capità Voro i Bucys. Els locals reaccionaren i igualaren el marcador a la fi dels 10 primers minuts, amb un triple: 15-16.
El segon quart fou més igualat des del principi, però amb més encert en els llançaments de 3 dels jugadors de l'Aldaia: m.5: 25-22, m.10:  32-29.
Al tercer quart, després de 2 minuts d'intercanvi de cistelles (34-32), incomprensiblement l'equip suecà entrà en una dinàmica de desencert tant en atac com en defensa, i els locals aprofitaren aquesta circumstància per quasi sentenciar el partit, amb un parcial de 16-0 en 4 minuts: 50-32. Bruno i Voro retallaren les diferències al minut 8: 52-38, però els triples locals permetien ampliar altra vegada la diferència a l'Aldaia: 60-42.
A l'últim quart els de Raül Matoses intentaren millorar el seu joc, amb més intensitat (el parcial fou de 18-17), però les errades en els llançaments lliures (només encistellats 7 de 17) no permeteren apropar-se al marcador, que a la fi del partit fou de 78-59.
Jugaren: Mariano (2), Guille (4), Jose (4), Voro (15), Bucys (9), Mihai (7), Bruno (6), Carles (4), Miquel (6) i Erik (2).