Resultats de la Jornada 10 i 11 de Febrer de 2018

Alevins

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. ALGINET 75 - C.B SUECA-HEURA  67

El C.B Sueca-Heura va perdre a la pista del C.B. Alginet, i  no pogué aconseguir la setena victòria consecutiva, en un partit que es decidí en l´últim minut, i on es notaren les baixes dels dos capitans de l'equip, Voro i Gedas.

El primer quart fou molt igualat, sobretot en els primers minuts, amb l'encert en els llançaments de Carles i Bucys,  i la intensitat defensiva de l'equip; minut 4: 6-8, minut 6: 10-10. En els últims minuts, l'Alginet féu valdre la seua superioritat sota els taulers i aconseguí avançar-se al marcador: 22-15.
Al segon quart, els de Raül Matoses reaccionaren, després que els locals, al minut 2, augmetaren el seru avantatge (26-17), Un parcial de 7-0 favorable als suecans al minut 6, deixava el marcador amb un igualat 26-24, amb l'encert del màxim anotador del partit, Jose, amb 25 punts, i el joc col·lectiu del C.B.Sueca-Heura. Al descans: 35-32.

Al tercer quart, els suecans tornaren a baixar la intensitat i efectivitat, i poc a poc anaven sent superats per l'equip local. M.2: 37-36, ,6: 46-38. m.8: 50-45. Els dos últims minuts, amb un parcial de 4-0 deixava prou "tocat" anímicament els suecans que no eren capacços de reaccionar.

A l'inic de l'últim quart semblava que l'encontre estava sentenciat (m.3: 60-49), Però els suecans tornaren a reaccionar, amb la força del jove Mihai i l'encert de Jose, que no donaven el partit perdut. M.5: 63-57, m.8: 67-61. I arribem al minut 9, amb un emocionant 67-65, després d'un parcial de 7-16 favorable a l'equip suecà, que no fou suficient per guanyar, ja que en l´últim minut, amb jugades precipitades, 4 jugadors eliminats per personals i la falta d'encert en els llançaments lliures, deixaven un parcial de 8-2 per als locals, i el resultat final de 75-67.
Jugaren: Mariano 5, Guille,4, Jose 25, Mihai 13,  Bucys 12, Carles 6, Bruno 2, Erik, Miquel, i els jugadors del segon equip ,Morera i Sala.