Resultats de la Jornada 17 i 18 de Febrer 2018

Sènior Femení
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B. PATERNA  69 -  C.B SUECA-HEURA  77

El C.B Sueca Heura aconseguí una nova victòria, la setena en els últims 8 partitis, davant el C. B. Paterna, últim classificat de la lliga, que li permet continuar en el grup capdavanter de la categoria autonòmica, a un punt dels líders, el Torrent  i l'Alcàsser  Els suecans que continuen amb baixes, aquesta vegada la del capità Voro i la del base Guille, hagueren de comptar amb el reforç dels jugadors del segon equip, Carles Sala i Aparici.
El primer quart fou molt igualat, amb domini dels pivots suecans Gedas, Bucys i  Miquel, que amb les seues cistelles permetien mínims avantatges, m. 4: 10-11, m.8: 18-22,i a la fi dels primers deu minuts, 24-25.
Al segon quart, el C.B. Paterna començà amb més encert en els seus llançaments i aconsenguí avançar-se al marcador al minut 5: 35-31. Els de Raül Matoses, milloraren la defensa, amb més intensitat de tot l'equip, que no notava els canvis en la banqueta, i capgiraren el marcador, amb una bona actuació de Mihai, que aconseguia anotar amb facilitat, i amb un parcial de 4-12 favorable als suecans, s'arribava al descans amb 39-43.

El tercer quart fou el millor del C.B. Sueca-Heura, amb dos jugadors destacats, Jose i Miquel, que amb les sues cistelles i rebots permetien als suecans distanciar-se al marcador: m4: 41-52, m.6:46-59.Els jugadors visitants no podien parar l’allau ofensiu de l'equip suecà, que pràcticament sentenciava el partit a la fi del quart: 50-66 (parcial de 10-23).

L’últim quart fou més igualat, amb el Paterna intentant retallar les diferències, amb llançaments triples (m.4: 60-68), però els suecans controlaren el partit, amb la bona direcció de Mariano i els rebots dels joves Miquel i Mihai, que aconseguien frenar la reacció local, que al minut 8 s'apropava al marcador: 67-72. A la fi del partit: 69-77
Jugaren: Mariano 10, 6, Jose 12, Mihai 10, Gedas 11, Bucys 8, Carles 4, Erik, 8, Bruno 2, Miquel, 6, Carles Sala 4, i Aparici .