Resultats Jornada 14 i 15 Abril de 2018

Sènior A
SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B SUECA-HEURA  71  - NOU BÀSQUET TORRENT 52

El C.B Sueca Heura aconseguí una brillant victòria, davant el Nou Bàsquet Torrent, líder de la categoria, al pavelló de les Oliveretes que registrà la millor entrada de la temporada, ple de gom  a gom, amb aficionats dels tres equips -Torrent, Alcàsser i Sueca- que es juguen l'ascens a la primera divisió. Els joves jugadors suecans demostraren un gran nivell de joc des del primer minut fins l'acabament de l'encontre, davant el màxim favorit per aconseguir l'ascens directe. Aquest cap de setmana es decidirà la lliga i els de Raül Matoses estan obligats a guanyar a la pista del Petraher de València i esperar alguna derrota de l'Alcàsser o del Torrent.

El primer quart de l'encontre fou dominat pels locals, conscients de la superioritat física dels de Torrent, i amb una gran defensa d'ajudes i ràpids contraatacs aconseguien deixar un parcial que ho diu tot: 16-8. Avantatge que hagués pogut ser major si no s'hagueren fallat molts llançaments lliures.

Al segon quart, el C.B. Sueca Heura mantingué la intensitat defensiva, controlant el ritme de joc i sense deixar que els visitants pogueren reaccionar i apropar-se al marcador. Els canvis en la banqueta suecana, amb la baixa només del capità Voro, permetien que el resultat al descans fora d'un clar 31-19.

Al tercer quart, els triples, amb un encertats Jose i Carles, sentenciaren pràcticament l'encontre. Així al minut 2, el marcador era de 39-21. Els de Torrent no podien, només amb faltes personals, parar la bona actuació i encert dels jugadors suecans que al minut 8, mantenien l'avantatge: 47-30 i arribaven a la fi del parcial amb un clar 54-39

A l'últim quart, amb el públic suecà animant els seus jugadors, el Torrent ja no fou capaç de reaccionar, i així al minut 6 s'aconseguia el màxim avantatge: 65-40. Als últims minuts, l'entrenador suecà dosificà els seus jugadors i l'equip visitant retallà les diferències fins el resultat final de 71-52.

Jugaren: Mariano (4) Guille (2) , Jose ( 26), Mihai (4) , Gedas (5) , Bucys (6) , Miquel (6)  Carles (12), Erik (5)  i Bruno (1).