Infantils B
Resultats 21 - 04 -18

SÈNIOR AUTONÒMIC

C.B PETRAHER  58  -  C.B SUECA-HEURA  89

El C.B Sueca Heura finalitzà la temporada amb una clara victòria a València, davant el Petraher, i es queda a només un punt de l'ascens, ja que tant el Torrent com l'Alcàsser també guanyaren els sues partits. De brillant es pot qualificar la trajectòria dels de Raül Matoses, que amb un equip molt jove han finalitzat en un meritòria tercera posició, sent l'equip més anotador de la categoria i amb possibilitats d'ascens si hi hagués una reestructuració en les competicions de la FBCV.

Els jugadors del C.B. Sueca-Heura eixiren mentalitzats com en els darrers partits, conscients que es jugaven una altra final, i després de 6 minuts (10-11) en què els dos equips no aconseguien distanciar-se en el marcador, després d'una bona reacció suecana, amb molt d'encert en els llançaments exteriors, i amb una defensa més pressionant, aconseguien l'avantatge de 6 punts a la fi del primer quart: 13-19.

A l'inici del segon quart, l'equip suecà imposà el seu ritme de joc, amb intervenció i anotació de tots els jugadors del C.B. Heura, amb triples de Carles i Mihai. Minut 5: 20-35. I al minut 9 pràcticament el partit estava sentenciat: 20-44. Al descans: 22-46. (parcial del quart: 9-27)

El tercer quart també començà amb domini visitant, minut 2: 22-50, amb una tímida reacció dels locals, m4: 28-51, que fou contrarestada pels suecans, amb intercanvi de triples (3 per acabar el quart,de Gedas, Mihai i Aparici). Resultat 42-71

A l'últim quart continuà el festival anotador dels suecans amb 3 triples més de Jose, Erik i Carles, que deixaven el marcador amb un clar 48-80, al  minut 5. Els últims minuts de l'encontre serviren per acomiadar la temporada amb el reconeixement a tot l'equip, jugadors, entrenadors (Raül Matoses i Toni Alemany), i delegat, (Enrique Cebolla), i amb el resultat de 58-89.

Jugaren: Mariano (3), Jose ( 10), Mihai (17) , Gedas (8) , Bucys (8) , Guille (6)  Carles (18), Erik (12)  i Aparici (3).

EL CLUB BÀSQUET SUECA-ETIART CAMPIÓ DE LA  CATEGORIA 2a PROVINCIAL.