Notícies del Club 20 d'octubre 2018. Resultats i horaris

Senior A
Horaris
1a DIVISÓ C.B. XÀTIVA  81 - C.B SUECA-HEURA 68

El CB. Sueca caigué derrotat en la pista del Xàtiva, que acabà imposant-se en un partit més igualat que el que indica el resultat final.
El primer quart, després d’uns minuts de domini local, tant en atac com en defensa, m3 9-0, els suecans reaccionaren i al minut 5 12-9, amb un encertat Jose. Els de la costera no baixaven el ritme i s’arribava a la fi del quart amb 25-15.
El segon quart era un reflex de la diferència entre els dos equips, amb un domini en el rebot dels locals i el joc exterior dels suecans. M. 5 34-24. I al descans, m7. 34-30, i al
descans, els de Raül Matoses s’aprovaven en el marcador amb un 41-38.
El tercer quart fou determinant, ja que si al primer minut el resultat era de 41-39, un parcial de 12-6, favorable als locals, trencava la remuntada suecana. A la fi del tercer quart: 58-50.
En l’últim quart, els de Xàtiva saberen administrar i augmentar l’avantatge, i a falta de 2 minuts els suecans es posaven a 6 punts: 72-66, però les errades en els llançaments lliures i les pèrdues de balons, deixaren el resultat final de 81-68.
Jugaren: Mariano, Quique, Carles G., Jose, Joan, Gedas, Guille, Voro, Bucys, Miquel i Carles M.