Alevins A
Horaris

1a Divisió

C.B SUECA-HEURA  78  - C.B. BENIFAIÓ-ROQUETTE  63

Primera victòria del C.B. Sueca-Heura a primera divisió, davant l'altre equip riberenc, el Benifaió, en una gran partit dels de Raül Matoses, que mantingueren un bon ritme defensiu al llarg del tot l'encontre.
El primer quart fou molt igualat, amb gran encert dels suecans en els llançaments de 3 punts, fins  el minut 7, que amb un resultat de 13-13 al marcador, un major nivell defensiu i ofensiu del C.B. Sueca-Heura, els permetia un avantatge clar a la fi del primer parcial: 23-17 (5 triples de Joan, Jose, Guedas (2) i Bucys).
A l'inic del segon quart el ritme de joc dels locals no baixava, i així al minut 4, amb un parcial de 9-2, amb un destacat Miquel, s'aconseguia el màxim avantatge, amb un clar 32-19. Els de Benifaió reaccionaren tot i aconseguint provocar moltes faltes personals i encistellar des de la línia de llançaments lliures, m.6: 32-25, m8:36-28, i al descans: 40-31, amb un altre triple de Jose.
El tercer quart començà amb un gran encert anotador dels visitants, que aconseguien retallar les diferències a només 4 punts: m.3: 42-38. La reacció suecana no tardà en arribar, amb una gran defensa de Mariano i Carles Grau i l'anotació de Gedas i Jose que foren determinants per a tornar a distanciar-se al marcador. M.6: 49-38, i a la fi del quart, amb un nou triple de Jose:56-43.
L'últim quart fou de gran qualitat per part dels dos equips, sobretot en atac, però sempre controlat per l'equip suecà que no permetia que el Benifaió s'apropara al marcador. M.5: 65-54, m.8: 70-58, i a la fi del partit: 78-63.
Jugaren: Guille (4), Carles G (7)., Gedas (21), Joan (5), Jose (20), Bucys (9), Mariano (1), Miquel (7), Quique (2) i Carles M.(2)