resultats
horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B SUECA-HEURA -  74  - C.B LA VILA  64

Si alguna cosa caracteritza l’equip del C.B. Sueca-Heura és l’orgull i la capacitat de reacció davant les adversitats. Amb una mitjana d’edat de 20 anys, ja que els jugadors més veterans estan de baixa des de fa moltes jornades, el club ha apostat per la pedrera que està donant una bona resposta. I si ja hi havia prou entrebancs, als pocs minuts de començar l’encontre, el base suecà Mariano pati una lesió greu que li empedi continuar a la pista de joc.
Totes estes dificultats no impediren que els jugadors entrenats per Raül Matoses oferiren un gran partit des del primer minut, amb una gran intensitat defensiva i amb una bons selecció dels seus llançaments.

El primer quart, amb un encert quasi perfecte en el percentatge de triples de Jose, permetien als suecans aconseguir un clar avantatge: 22-15.

Al segon quart els visitants reaccionaren i defensaren amb més intensitat provocant les errades dels suecans. Al descans, 36-31.

Amb la lesió del base Mariano, Guille, Carles Grau i Quique jugaren a un gran nivell tant en atac com en defensa i aconseguiren un parcial favorable, al tercer quart, de 18-13 (54.44).

Al darrer quart, es mantingué el nivell de joc dels suecans que impedien la reacció visitant, amb els joves pivots Joan i Mihai,i amb una gran actuació del júnior Carles Marín. Tots jugaren amb intensitat, amb l'aportació dels jugadors del sènior B, Toni Bolufer, i del sènior C, Sergi Penadés.

Jugaren:Jose 8,Mihai 12,Guille 15,Quique 9,Joan 16, Carles Marín 8,Toni Bolufer 2,Mariano