Resultats
Horaris

1a DIVISÍÓ NACIONAL

C.B  MIARCO PETRAHER VALÈNCIA  78- C.B. SUECA-HEURA  59

El C.B. Sueca no pogué guanyar a la pista d’un dels millors equips de la categoria, que acabà imposant-se per seu joc físic i banqueta.
El primer quart començà amb igualtat al marcador fins el minut 4, resultat 9-8, en què Jose tornà a demostrar el seu bon nivell en els llançaments triples (4), minut 6: 9-16, i permeté als de Raül Matoses aconseguir guanyar el primer parcial, 19-21.
Al segon quart, els de València imposaren als primers minuts la seua defensa més pressionant, tot anul·lant el joc exterior dels suecans, i estigueren més encertats en els llançaments de tres. M.4: 28-23. Avantatge que mantingueren fins arribar al descans: 39-33.
El tercer quart fou de domini altern, amb un Petraher que volia sentenciar el partit, amb jugades als pivots que no podien parar el C.B.Sueca-Heura. M. 5: 47-38. M.7: 55-42. L’equip suecà reaccionà per tal d’igualar l’encontre: m. 9: 55-50, amb un parcial de 8-0 amb uns encertats Joan, Carles Grau i Jose, però l’equip local en l’últim minut acabà amb la reacció suecana: 59-50
A l’inici de l’últim quart, l’equip del Petraher sentencià l’encontre i acabà imposant, com apuntàvem a l’inici, el seu joc físic, a més de les errades en els llançaments lliures dels suecans que ja no pogueren reaccionar. M. 3: 65-50. M. 6: 72-53. I a la fi de l’encontre: 78-59

.
Jugaren: Guille,Gedas, Carles Marin, Mihai, Jose, Joan, Quique, Voro i Carles Grau.

(FOTO: equip júnior C.B. Sueca-Fustes Bonet)