Alevins
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. BENIFAIÓ ROQUETTE  72 - C.B SUECA-HEURA 80

El C.B. Sueca-Heura guanyà en la pista del Benifaió i es manté en la 8ena posició. Els dos equips  disputaren un encontre molt igualat, que es decidí en els últims  minuts.
Primer quart començà amb domini dels suecans que aconseguien un clar avantatge al  m6 6-12. Un triple local i el seu domini sota els taulers deixava el resultat de 20-17 amb un parcial de 14-5 favorable al Benifaió.
Al segon quart Jose i els seus triples equilibraven el joc interior dels locals amb un imparable Joan Franco m4 25-26, m8 35-34,. Al descans s'arribava amb un  igualat 40-39.
Al tercer quart, els jugadors entrenats per Raül Matoses ajustaren la defensa per tal de parar el joc interior del Benifaió.. M3 42-46.  Les errades en els llançaments lliures feien possible que els locals  tornaren a igualar el marcador: m8 52-52. En els últims minuts la força del jove Mihai permetia acabar el quart amb avantatge 54-57.
En l'últim quart,  amb un destacat Joan Palacios,  s'aconseguia un clar avantatge a favors dels suecans: 62-70 m.5  El jugador local, Rosaleny, amb 8 punts -dos triples-, feia possible, amb les errades en els llançaments dels suecans que no aconseguien anotar, que s'igualara l’encontre a falta de 3 minuts: M.7 70-70. Les faltes provocades per Jose , Joan, i Carles, molt encertats en els llançaments donaven la victòria als suecans amb un parcial de 2-10 en els tres últims minuts.

Jugaren:  Jose 20, Mihai 7, Carles Grau 9, Joan 21, Guille 4,Quique 9, Gedas 8, Carles Marín i Manfred 2