resultats
Horaris

1a Divisió nacional

C.B. ADESAVI ALACANT - C.B SUECA-HEURA

El C.B.Sueca-Heura aconseguí una victòria brillant a la pista alacantina del C.B. Adesavi, un rival directe per a la permanència, i que li permet -a falta de 4 partits per finalitzar la primera fase- continuar en la posició 8ena de la classificació del grup B de la 1a divisió nacional.

Els de Raül Matoses disputaren l'encontre amb moltes baixes: Mariano, Joan, Quique, Bolufer, Carles Marín, i hagué de recórrer als jugadors del segon equip Miquel i Benavent, que van estar molt encertats com la resta de l'equip.

Els suecans dominaren, després d'uns minuts d'encert local (m.3: 7-3) ja al primer quart, amb una gran intensitat defensiva i molt d'encert en els llançaments, en una pista on pocs equips han guanyat esta temporada, m5: 9-8, i amb tres triples de Jose, Carles Grau i Miahi s'arribava a la fi del primer quart amb el resultat de 14-21.

El segon quart fou el millor del C.B. Sueca-Heura i on començà a decidir-se l'encontre a favor dels visitants: m2: 14-29. La reacció dels locals es produí després de baixar el ritme els suecans: m.5: 22-31, però una gran defensa que no permetia anotar l'equip alacantí, i el joc col·lectu en atac, permetia que el C,B. Sueca aconseguira un parcial de 7-16 i arribar al descans amb un clar 29-47.

El tercer quart fou el més igualat, on eren els suecans els que controlaven el ritme de joc i amb canvi de cistelles sense permetre cap reacció local: m.4: 36-55, m7: 44-60 i a la fi del quart:44-63.

En l'últim quart, el capità Gedas i el base Carles Grau aconseguien amb el seu encert anotador aconseguir el màxim avantatge al minut 6: 47-73, i s'arribà a la fi del partit amb el resultat de 54-79, deixant a l'equip del C.B. Adesavi amb només 10 punts en el darrer quart..

Jugaren: Carles Grau (21), Jose (25), Mihia (11), Gedas (11), Manfred (3), Guille (2), Miquel (3), Voro i Benavent )3).

ALTRES NOTÍCIES

El passat diumenge es realitzà al pavelló de les Oliveretes una concentració de les seleccions autonòmiques femenina i masculina en categoria aleví i que finalitzà amb un partit amistós entre el C.B. Sueca (combinat aleví i infantil) i la selecció autonòmica valenciana, categoria aleví masculí. L'encontre fou molt disputat i igualat fins l'últim minut i que acabà amb el resultat de 74-77 favorable a la selecció valenciana.