Sèniors
Horaris
1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B SUECA-HEURA 73- C.B.LUCENTUM 66
El C.B. Sueca-Heura aconseguí una gran victòria davant un dels líders de la categoria, el C.B. Lucentum, i  oferí al públic assistent al pavelló de les Oliveretes un gran espectacle i un dels millors partits de la temporada.

L'equip entrenat per Raül Matoses començà el primer quart amb una intensitat que feia temps que no es veia,i si a més afegim un percentarge molt elevat en els seus llançaments, la diferència al marcador s'havia de notar, i així, al minut 5 el resultat era d'un increïble 15-1. Els alacantins intentaren retallar les diferències, però la gran defensa dels suecans deixaren el marcador a la fi del primer quart amb un clar 25-10.

Al segon quart, el Lucentum puja el nivell defensiu, però el C.B. Sueca-Heura tampoc baixava la concentració i intensitat: m. 3: 29-16, , m7: 34-24, i amb uns encetats Carles Grau i Guille s'arribava al descans amb un avantatge de 9 punts: 41-32.

Al tercer quart, l'equip local mantenia i augmentava les diferències al marcador fins el minut 6: 51-38. L'equip visitant canvià a zona pres i recuperà molts balons per a apropar-se al marcador: 51-48 m.9. Animats pel públic, els suecans tornaren a distanciar-se en l'últim minut del quart: 55-48.

L'últim quart fou molt igualat, amb molt de nerviosime i intensitat defensiva en els dos equips, però sempre amb avantatge suecà: m.6: 62-55, m8: 64-59. La bona actuació i encert de Jose i Bucys feren possible que el Lucentum no s'apropara al marcador i s'arribara a la fi del partit amb el resultat de 73-66.

Jugaren: Guille, Jose, Carles Grau, Bucys, Mihai, Quique, Gedas, Bolufer, Joan, Jover i Àlex Roman.