Notícies del club 16 i 17 de març 2019. Resultats i Horaris

Alevins
Resultats
Horaris

 

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B. LA VILA  - 90 -- C.B SUECA-HEURA 82

Amb una inesperada derrota a la pista de la Vila, finalitzà el C.B.Sueca-Heura la 1a fase de la lliga i els dos equips es tornaran a veure a partir d'esta setmana, en una nova lliga, amb l'Almàssera i el Montcada del grup A.

El primer encontre es disputarà al pavelló de les Oliveretes, diumenge, 24 de març, a les 19 h, entre l'equip del C.B. Sueca-Heura i el C.B.Almàssera, que s'ha quedat a un punt de disputar la fase d'ascens a la categoria EBA.

El partit, en què cap dels dos equips es jugaven res, començà amb un domini clar dels suecans, que només comptava amb sis jugadors del primer equip, I amb el reforç dels joves Àlex Roman i Sergi Penadés. L'equip local reaccionà i s'arriba a la fi del primer quart amb el resultat favorable de 18-21.

Al segon quart, amb un gran encert en els llançaments de 3 punts dels jugadors entrenats per Raul Matoses, l'avantatge anava augmentant, m.4: 25-36, m8: 36-47, i amb un clar 41-52 favorable als suecans s'arribava al descans.

En la segona part, els jugadors de la Vila pujaren el seu nivell defensiu, amb més agressivitat, intentant reduir les diferències. I així, al tercer quart, amb més banqueta que els suecans,, l'equip alacantí es posà per primera vegada en el partit per davant en el marcador: 71-69. 

En  l'últim quart, l'entrenador suecà donà descans als als jugadors que juguen més minuts al llarg de la temporada, tot i pensant en la propera fase i evitant al màxim les lesions. L'equip local mantingué el seu rtime de joc i acabà guanyant el partit per 90-82..

Jugaren: Guille, Jose, Carles Grau, Quique, Joan, Mihai, Àlex i Sergi