Sèniors
Horaris

1a Nacional.
C.B.Sueca-Heura 71- C.B. La Vila 62
El C.B. Sueca-Heura aconseguí, amb la permanència assegurada la setmana passada, una nova victòria i el lideratge del grup, a falta d’una jornada.
L’entrenador suecà, Raül Matoses, aprofità l’encontre, amb només sis jugadors del primer equip, per donar oportunitats als joves jugadors de la pedrera, Sergi Penadés, Dani Espasa i Marc Aguilar.

El primer quart fou dominat pels suecans, amb molt d’encert de Carles i Joan, però amb joc irregular per part dels dos equips. Resultat: 17-12.
Al segon quart els de la Vila, que es jugaven la permanència, igualaren l’encontre al minut 5: 20-20, però un destacat Mihai, imparable en les dues cistelles, amb una gran encert en tot tipus de llançaments, feia que l’equip suecà es tornara a distanciar al marcador: 33-27 al descans.
Al tercer quart, un altre jugador agafava el relleu anotador, Gedas, i amb un parcial d’11-4 al minut 6 trenca quasi el partit: 44-31. I la fi del quart, amb una defensa més pressionant dels visitants, 48-39.

A l’últim quart, els dos equips estigueren molt encertats en els llançaments, amb un gran ritme de joc, però l’encontre sempre estava controlat pels suecans que mantenia les diferències al marcador: m.5 57-47, m. 8: 66-54, i a la fi de l’encontre, amb 2 triples visitants, 71-62.
Jugaren: Carles, Quique, Joan, Mihai, Gedas, Manfred, Sergi, Marc i Dani.