Resultats
Horaris

1a NACIONAL

C.B ADESAVI ALACANT 71 - C.B. SUECA HEURA -FUSTES BONET 78

El Club Bàsquet Sueca Heura-Fustes Bonet aconseguí una important victòria en la pista del C.B. Adesavi d'Alacant, amb un gran nivell defensiu i un bon control de joc.

El primer quart començà amb domini local que tenia més intensitat tant en defensa com en atac, així es passà d'un 5-5 al minut 3 a un 11-5 al .6. Ells llançaments de exteriors, sobretot els triples de Jose permetien que l'Adesavi no augmentara el seu avantatge i s'arriba a la fi del primer parcial amb el resultat de 20-15.

Al segon quart els jugadors de Raül Matoses reaccionaren amb un gran bàsquet, molt encertats en atac, sobretot Guille, Mihai i Jose, i amb una defensa pressionant capgiraren el marcador amb un parcial de 3-13 al minut 6 (23-28). Avantatge que augmentà al descans amb triples de Jose (màxim anotador del partit amb 30 punts)  i Mihai: 27-40, amb un parcial de 4-12 favorable al C.B.Sueca Heura-Fustes Bonet.

Al tercer quart els jugadors suecans baixaren el ritme defensiu i ja no estaven tan encertats en els llançaments exteriors, la qual cosa fou aprofitada per l'equip alacantí, que amb dos triples i jugades sota els taulers s'apropava al marcador: m.3: 35-42,, m5. 43-44. Joan i Jose trencaren aquest domini local i deixaren el marcador amb un resultat favorable de 4 punts: 48-52.

A l'inici de l'últim quart l'equip suecà continuà amb l'encert i nivell defensiu demostrar al segon quart, i amb cistelles de Joan, Mihai i Jose deixaven pràcticament sentenciat l'encontra al m.4: 51-63. Però l'equip local reaccionà i amb una forta pressió defensiva, i la relaxació suecana, es posa a només 4 punts al minut 7: 61-65. Joan i Jose tornaren a marcar diferències amb 3 triples (12 en tot el partit) a falta de 2 minuts: 65-74 i ja certificaren la victòria suecana per 71-78.

Jugaren: Guille 8, Jose 30, Carles Marin 2, Mihai 16, Joan 19, Carles Grau, Josep Santamatilde, Amid 1, Josep Oroval 2, Adrià i Cristian