Infantils
Horaris

1a DIVISIÓ NACIONAL

C.B SUECA HEURA-FUSTES BONET 65- C.B FUNDACIÓ LUCENTUM 73

El Club Bàsquet Sueca Heura-Fustes Bonet deixà escapar una victòria en els últims minuts del partit, després de dominar pràcticament tot l'encontre, i aconseguir avantatges de 15 punts. El bàsquet és així, i els triples poden decidir en qualsevol moment de l'encontre. El Lucentum pogué donar la volta la marcador gràcies als 10 triples aconseguits en moments decisius i saber aprofitar-se de la falta d'encert dels de Raül Matoses en l'últim quart.

Com déiem, l’equip suecà, amb una bons defensa d’ajustos, amb contraatacs i encert exterior, aconseguia igualar la major presència física del Lucentum en un primer quart on cap dels dos equips aconseguia diferències notables: m5: 11-10, i a la fi del quart: 21-21.

L’inici del segon quart fou clarament dominat pels suecans, amb molt d’encert en l’anotació de Joan, Jose i Guille. M. 7: 33-23, amb un parcial de 12-2. Els alacantins, que eren incapaços d’anotar, aconseguien en un minut tres triples i deixaven el marcador al descans amb un 36-32.

El tercer quart fou semblat al segon, amb uns primers minuts intensos del C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet, i on destacà un imparable Mihai, amb 8 punts, i que donava el màxim avantatge als locals, al minut 5: 49-34. Però els alacantins, novament amb l’anotació de llançaments de 3, reduïa l’avantatge fins el 55-48.

A l’últim quart fou el Lucentum, amb un encert increïble, i amb 3 nous triples, l’equip que s’avançava al marcador en el m.4, davant un equip suecà que ara era incapaç d’anotar: 55-63. Amb una defensa més agressiva i encert, els suecans es posaven a 2 punts al minut 8: 63-65. M. 9: 65-68. Les errades en els llançaments lliures dels suecans per a poder empatar (0 de 3), i un nou triple del Lucentum deixava el marcador amb el resultat final de 65-73.

Jugaren: Guille 12, Jose 12, Carles Marin 6, Mihai 13, Joan 11, Carles Grau 9, Josep Santamatilde, Josep Oroval 2, Carlos Benítez i Miquel.