Alevins A
Horaris
1a NACIONAL

C.B.SUECA HEURA-FUSTES BONET  77  -C.B. JORGE JUAN NOVELDA 63

El C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet aconseguí una important victòria davant d'un dels equips que lideren la categoria, i acabà amb la seua imbatibilitat davant un públic que omplia de gom a gom, com tots els diumenges, el Pavelló de les Oliveretes.
El primer quart fou molt igualat amb dos equips que imprimien un nivell de joc molt dinàmic, però amb errades en els llançaments i sense un domini clar sota els taulers: m3. 6-7, m7: 12-14. I amb un triple de Jose en l'últim segon s'arribava a la fi del quart amb el resultat de 17-17.
Al segon quart els jugadors de Raül Matoses eixiren amb poca concentració i amb molta precipitació en atac, la qual cosa feia que es desaprofitaren moltes possessions després de bones defenses. Minut 4: 21-21, m7: 29-27. Els darrers minuts abans d'arribar al descans foren de domini visitant davant les contínues errades dels suecans que no aconseguien anotar: 29-33.
Els jugadors del C.B. Sueca Heura-Fustes Bonet eixiren al tercer quart amb altra mentalitat, i poc a poc amb l'encert de Carles Grau i Jose tornaven a entrar en l'encontre i amb millors sensacions tant en atac com en defensa: m.2: 34-35, m5: 41-41. L'equip suecà mantingué i augmentà el seu nivell de joc, amb un Mihai i Joan  molt encertats, i aconseguí un clar avantatge al minut 9: 53-42. En l'últim minut els de Novelda retallaren les diferències i deixaven el marcador amb un 53-46.
L'últim quart s'inicià amb el mateix domini i encert dels jugadors suecans Mihai i Joan: m.3: 58-49, m.5: 61-55, amb triples de l'equip alacantí que no volia que l'equip local sentenciara el partit, però l'equip suecà, amb Jose, Mihai i Joan amb un gran percentatge en els seus llançaments, no permeteren la reacció del Novelda: m.8: 69-59, i la fi de l'encontre: 77-64

Jugaren: Carles Grau 9, Jose 28,  Mihai 17, Miquel 2,Guille 2, Joan 14, Josep Santamatilde 3, Josep Orobal 2, Amid, Guillem, Carles Benítez