C.B.SUECA 80 - CLUB ESTUDIANTES ARCHENA 77

Tercera victòria consecutiva del Club Bàsquet Sueca, i aquesta vegada davant d'un equip que el superava en la taula (5é) i al qual iguala ja en la classificació després de la jornada 11ena. Cal destacar el retorn de Bruno Stropus que jugà el seu primer partit de la temporada, i la novetat del jove Gedas Paulikas en el cinc inicial i que fou un dels destacats. A més dirigí els suecans el segon entrenador, Toni Alemany, ja que Néstor Gadea no pogué assistir a l'encontre. Els primers minuts del partit foren dels millors de la temporada, amb una bona defensa, intimidadora, amb un gran encert en atac, amb varietat de joc, interior i llançaments triples (minut 7: 20-10), però amb els canvis i amb un millor encert visitant, la diferència desaparegué, i amb un parcial de 0-10 acaba el primer quart: 20-20. En el segon quart es veieren les dos concepcions diferents del jioc, pels locals, amb un domini del rebot en atac i defensa, provocant moltes personal, i pels visitants, aprofitant un magnífic llançament exterior (10 triples per 7 dels suecans), que li permetien mantenir la igualtat en el marcador (40-39). En el tercer quart es mantingué la mateixa dinàmica, amb un Archena infalible en els llançaments de 3, la qual cosa li valgué, després de 3 consecutius anar-se'n en el marcador, m5: 45-52.Fou el moment dels dos jugadors més experimentats suecans, Raül i Bolufer que trencaren la zona visitant amb els seus rebots i llançaments: 58-58. L´últim quart fou molt igualat, on el Sueca mantingué en pista 4 jugador alts, dominant el rebot i tallant l'efectivitat anotadora dels murcians; però les errades en els llançaments de tir lliure impedien un major avantatge, m.5: 68-65, minut 8: 73-68. El partit arribà a un últim minut no apte per a cardíacs (73-72), amb una cistellà de 3 tres de Josep Santamaitlde (76-72), contestada amb un 2+1 del capità i màxim anotador de l'Archena (76-75), seguit d'un triple de Javi Ortells (79-75), que deixava sentenciat el partit: 80-77.
Jugaren: Andreu Romera, Javi Ortells (10), Raül Matoses (23), Gedas Paulikas (8), Carlos Serrano (4),- Alberto Bolufer (14), Bruno Stropus (9), Carles Franco (4), Ximo Galán (2), Nardo Espí (3), Luís Gómez i Josep Santamatilde (3).