C.B.SUECA 80 - C.B. ONIL 64

La segona volta de la lliga en primera nacional començà amb una altra victòria del C.B.Sueca, que ocupa la 4a posició, només superat pel Guardamar (líder), el Molina i el Cartagena, a tres victòries. El partit fou dominat pels suecans des del principi, on es veieren els dos diferents plantejaments dels equips: els suecans amb un major poder rebotejador, i amb més varietat en el seu joc, anava imposant-se a l'equip alacantí, amb una forta defensa i uns bons llançadors de tres punts. Així el primer quart finalitzà amb un 16-11. En el segon quart, amb les rotacions, es veié la major profunditat de banqueta dels suecans, que només permetien els llançaments de llarga distància de l'Onil, que no podia amb joc interior del suecans, el parcial ho diu tot: 22-10, per arribar al descans amb un clar 38-22. Al tercer quart l'Onil pressionà amb més intensitat per tal de recuperar balons i llançar contraatacs, a més de trencar la zona suecana amb triples (3 en aquest quart, per a un total de 9 en tot el partit); les diferències es retallaren, a més de les errades dels suecans en els llançaments de tir lliure (0 de 6 als primers 5 minuts), i s'arribava a un inquietant 45-37, al minut 6. La reacció suecana vingué d'un incansable i batallador Bruno (màxim anotador del partit amb 18 punts) que tornava la tranquil·litat i una diferència clara de 57-43. En l'últim quart els jugadors de l'Onil intentaren retallar de nou les diferències amb llançaments triples, que eren contestats pels jugadors suecans, amb domini del rebot en atac i en defensa, amb contraatacs i jugades espectaculars del triangle format per Bruno, Ximo i Carles, que deixaren el marcador final amb un clar 80-64.
Jugaren: Andreu, Carles (4) Ximo (13), Gedas (4), Carlos (3), Bruno (18), Raül (15), Nardo (9), Bolufer (12), Josep (2), Javi i Luis.