SÈNIOR 1a AUTONÒMICA ENGUERA BÀSKET 67 - CB SUECA 59

El C.B.Sueca perdé un partit que semblava, a priori, factible per a aconseguir una nova victòria, sobretot després d'uns primers minuts quasi perfectes, tant en defensa com en atac, tot i demostrant gran part del seu potencial. minut 5: 2-10, amb un Vaidas i Raül imparables en atac. Primer quart: 14-21. Al segon quart l'avantatge es mantingué, gràcies als triples, però els locals s'aprofitaren de les errades inexplicables dels suecans en els passes i aconseguien cistelles fàcils, a més la defensa suecana ja no era la mateixa, amb un Alberto Bolufer que debutava, però amb falta de rodatge i la baixa de Bruno: 32-35. El tercer quart fou el pitjor jugat pels suecans, amb una pobra anotació: 11 punts, amb errades en cistelles fàcils i poc d'encert en els llançaments lliures, amb una defensa que no era capaç de parar els pivots locals i que trencaven la defensa suecana amb facilitat. Al minut 6, els locals capgiraren el marcador: 45-44, avantatge que augmentà fins el 52-46, tot i fallant els llançaments lliures que disposaren els suecans. Al darrer quart, el C.B. Sueca, amb els veterans en pista s'aconseguí reduir les diferències, m 8: 59-56,. A falta de dos minuts hi hagué la possibilitat de reduir fins a un punt les diferències,però de nou les errades en els llançaments lliures i un triple dels locals a continuació deixaven el marcador clar, 61-56, fins arribar al 67-59 amb un equip suecà no pogué reaccionar. Les baixes de Bruno,Joan, Fran i Carles foren suplides per Toni Bolufer, Voro Boix i Diego Quiles.
Jugaren: Sime (4) Raül (10), Vaidas (11), Vicent (2) , Erik (5), Javi (9), Alberto Bolufer (18), Meseguer, Voro, Toni i Diego.