PRESENTACIÓ ESCOLA CLUB BÀSQUET SUECA

Dissabte passat tingué lloc, al pavelló cobert de Sueca, la presentació de l'Escola del Club Bàsquet Sueca.
L'acte, presentat per Emili Chaqués, començà amb l'eixida dels diferents equips del club, des dels més menuts, els benjamins, fins els majors, els júniors, a més de l'equip aleví, els dos equips infantils: Sueca verd i Copymat, i l'equip cadet, molt ovacionat pel títol aconseguit a la darrera lliga valenciana.
A continuació es dirigí als presents, el president del club, Miquel Furió, que agraí la presència de les autoritats municipals i donà la benvinguda als pares i mares que han decidit incorporar els sues fills a l'escola. Parlà dels objectius bàsics (formació de persones i la millora en la pràctica del bàsquet, les activitats previstes, el caràcter solidari del club amb la gent que està patint la situació de crisi, etc. La regidora d'esports, Tere Ribes, destacà el treball del club per la promoció del bàsquet, i anuncià l'inici de l'última fase de les obres del nou pavelló cobert, a Sebastià Diego, que disposarà de nou equipament esportiu. L'alcalde de Sueca, Salvador Campillo, es comprometé a recolzar l'esport de base i destacà la il·lusió i el treball del club, dels pares i mares, que fan possible el projecte i la seua continuïtat.
Una vegada finalitzat els parlaments, es lliuraren unes medalles commemoratives del campionat aconseguit, a la lliga valenciana, per l'equip cadet del club, reforçat amb jugadors del equip infantil del Copymat.
Més tard es realitzà la foto de grup, amb tots els equips, els entrenadors, delegats, coordinador de l'Escola, Javi Ortells, junta directiva i autoritats municipals presents, a més de l'alcalde i la regidora d'esports, hi estigueren presents els/les regidores Raquel Tamarit i Pilar Moncho (Bloc Compromís), Dimas Vázquez i Enrique Vidal (PSOE), i Celia Beltrán (PP).
L'acte acabà amb diferents partits d'exhibició dels més menuts i el partit oficial de l'equip infantil del Copymat davant el Cullera.
Col·laboraren en l'acte amb detalls per als quasi 80 xiquets de l'escola, Copymat, La Caixa, Reyan i el Consell Regulador d´Arròs de València.
Des del Club Bàsquet Sueca agrair a tothom, autoritats municipals, pares i mares i col·laboradors, el seu recolzament i presència en l'acte.

Presentació escola de bàsquet.jpg