EL CB PEGO GUANYA AMB AUTORITAT A L'INFANTIL VERD (2000) DEL CB SUECA (80 – 35)

El nostre equip infantil s’enfrontava aquest dissabte al del CB. PEGO, en un partit què, si bé anaven mentalitzats que calia competir-lo molt per poder guanyar, en cap moment en tingut opció.

Els contraris disposaven de jugadors amb un físic més important que els nostres i, fonamentalment, més altura. En els dos primers quarts, ens han fet dos parcials de 14 – 2 que han trecat totalment l’encontre. En el joc interior i rebot no hem tingut massa possibilitats. A nosaltres ens costa últimament entrar en els partits i, pequem encara de jugar molt tou.

En tot cas cal dir què, a diferència de la darrera setmana, en cap moment s’han baixat els braços. Encara que la renda dels locals ja era molt ampla, hem realitzat un bon últim quart de la primera part, no pel parcial (6-4) sinó per l’actitud dels nostres.

A partir d’ací ha sigut altre partit i s’ha jugat amb altra predisposició. Seguint les indicacions del nostre entrenador, s'ha intentant fer més circulació de baló, en compte de conduïr-lo i, obrir el joc per realitzar tirs exteriors, evitant la major alçada dels contraris. Sempre condicionats per anar per baix al marcador degut a la renda obtesa a l’inici de l’encontre pels locals però, amb menys diferències entre ambdós equips. Els parcials d’anotació del 6é, 7é i 8é quarts: 10 – 4, 10 – 10 i 10 – 6, respectivament.

Cal quedar-se amb eixes darreres sensacions. Amb el treball i actitud de tots els jugadors, on s’ha defensat amb més intensitat i s’ha jugat en equip.

Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: Víctor Moreno, Pau García, Natxo Rubio, José Miguel Martínez, Hèctor Clar, Daniel Espasa, Pau Matoses, Josep Artal i Toni Mompó. Entrenador: Moisés Sancho.

Al llarg de la setmana a treballar en els entrenaments per poder revertir aquesta situació de derrotes en el proper partit. Sabem i podem fer-ho!. Molt d’ànim!!. El proper dissabte 2 de desembre a les 9 del matí en casa, contra el B.C. Bellreguard, més i millor!!!