C.B. SUECA 67 - C.B PETRAHER VALÈNCIA SUD 70

Una vegada més el C.B.Sueca deixà escapar una victòria al darrer minut, en un partit molt igualat, amb alternatives, però que en els moments clau han estat més encertats els de València. Al primer quart ja es veié el que anava a ser el partit, un major poder rebotejador dels suecans, i una forta defensa dels visitants, amb jugadors molt encertats des de la línia de 3 punts i molta intensitat, i per altra banda els suecans que aconseguien provocar moltes faltes personals dels de la capital, però que fallaven en els llançaments lliures (3 de 10) :16-16. Al segon quart, Bruno i Raül mantenien l'equip amb la seua anotació davant l'encert imparable dels visitants en els triples, 22-27 (al minut 5). Poc a poc, amb gran esforç, i malgrat la falta d'encert en els llançaments lliures, s'aconseguia arribar al descans amb un 33-35. El tercer quart fou el millor dels suecans, amb més intensitat, millor defensa i amb participació de més jugadors de la banqueta, que aportaven més anotació: així d'un 41-45, al minut 6, es passà a un esperançador 52-46, amb un triple als darrers segons d'Erik, amb un parcial de 11-1. Al darrer quart, de nou els triples dels visitants, amb una efectivitat increïble, i les errades, en un mal dia, dels jugadors suecans en els llançaments lliures, feien que l'avantatge anara reduint-se poc a poc, fins arribar a un 57-57, al minut 5 (després de 2 triples dels de València). A falta de dos minuts, amb 8 punts consecutius de Bruno, s'aconseguia un avantatge de 3 punts:66-63. A l'últim minut es decidí el partit amb el que havia estat tot l'encontre, triple dels visitants i llançaments lliures fallats pels suecans (1-6). El parcial de 1-7 en els dos últims minuts ho diu tot.
Jugaren: Erik (4), Javi (2), Raül (26), Bruno (21), Alberto Bolufer (9), Carles (3), Sime (2), Fran, Vicent, Meseguer, A.Bolufer i Moisés.