INFANTILS: EL CB SUECA COPYMAT ES FICA LÍDER

Difícil i treballada victòria l'aconseguida el diumenge a Benissa, enfront de l'equip local que va vendre molt cara la seua derrota. El líder fins a eixe moment va demostrar ser un equip molt ben entrenat, amb molta disciplina tàctica i molt ràpid en les contres. Ens va costar entrar en el partit, anant per darrere en el marcador, (13-10) min.5, fins que aconseguim corregir errors de marcatge i després de fer-nos fort baix taulers (molt bon treball de Noe i Victor) comencem a remuntar i ens distanciem en l'electrònic, parcial de 14-29 fins al descans, (27-39) min.20. Ja en la segona part, bon treball defensiu, que ens va permetre anar administrant la diferència fins al final. (56-66) min.40. El proper dissabte partit a casa a les 10:30, front el CB Gandia, a intentar conservar el lideratge. Van jugar i van anotar pel CBS Copymat; Carles (Cap) (22) ,Pere Joan (22) , Noe (6) ,David (2) ,Quique (4) ,Victor (2) ,Pau (2) ,Sergi, Joel, Miguel i l'aleví Adria (6) .Ent.Raul Matoses.