INFANTILS: CB SUECA COPYMAT 77 - EMB DENIA 23

Nova victòria del CBS Copymat 77-23

El CBS Copymat, ha guanyat amb solvència a l'EMB Dénia Basquet, en partit corresponent a la 7a jornada de lliga del grup F, divisió zonal. Victòria novament fonamentada en la gran labor defensiva de tot l'equip i la pressió asfixiant sobre el rival, que es traduïx en un primer parcial inapel·lable al nostre favor, 33-2 (min.10)., diferència que se va anar ampliant fins al descans 53-14 (min.20) .

Ja en la segona part, i amb tres jugadors menys (alevins) es va seguir amb la mateixa intensitat i actitud fins al resultat final 85-23. (min.40) . Agrair l'esforç realitzat pels tres alevins, Daniel, Ángel i el ja habitual Ádria, per disputar la primera part amb el CBS Copymat i immediatament traslladar-se a jugar en L ´Alcudia, per a disputar el partit del CB Sueca aleví.

Van jugar i van anotar pel CBS Copymat; David (7) Sergi (4) ,Victor (4) ,Noe (2) ,Adria (7) ,Angel (2) ,Pau (2) ,Pere (27) ,Carles (Cap.) (27) ,Miguel (2) i Daniel (1) .Baixes per enfermetat i/ó lesió, Joel i Quique. Ent.Raul Matoses. 2º Ent. Paco Colechá.