SÈNIOR 1a AUTONÒMICA CB ALCÀSSER 66 - CB SUECA 73

Quarta victòria consecutiva del C.B.Sueca que li permet ocupar la segona posició, provisional, de la classificació en 1a autonòmica. L'equip suecà no pogué comptar amb Alberto Bolufer i hagueren de ser altres jugadors els que agafaren el protagonisme anotador, com Vaidas, autor de 26 punts.
El primer quart començà amb domini dels locals, amb un 9-6, al minut 5, amb errades dels suecans en els llançaments que poc a poc entraren en joc per donar-li la volta al marcador, amb un 11-17, al minut 8, per arribar a la fi del primer període amb 15-22.
Al segon quart, l'entrenador suecà donà entrada a jugadors de la banqueta i es mantingué l'avantatge: 31-42.
El tercer quart tingué diferents fases, fins el minut 4, els dos equips anotaven amb facilitat i no perillava el resultat per als suecans, 39-48, però fou a partir d'eixos moments que els d'Alcàsser defensaren amb més intensitat i amb un encert increïble amb els seus llançaments, aconseguint un parcial de 13-2 en 4 minuts (52-50). La reacció suecana vingué ràpidament i amb un triple del capità Javi Ortells s'arriba a la fi del tercer quart amb un 53-59.
El darrer quart tingué la mateixa història que el tercere uns primers minuts de domini dels suecans, m2: 53-63,que semblava que deixava un poc sentenciat el partit, però els locals anaren retallant les diferències, aprofitant moments d'encert de cara a la cistellea: m.5: 59-63, i arribar a un empat al minut 8: 66-66. Els tres últims minuts, els jugadors veterans, com Javi, Raül i Vaidas decidiren el partit amb 0-7, que deixava el marcador amb el 66-73 definitiu.
Jugaren: Carles, Javi Ortells (9), Sime (6), Raül (23), Vaidas (26), Erik (5), Vicent (2), Meseguer, Toni Bolufer (2), Moisés i Javi Quiles.