C.B. SUECA 69 - NOU BÀSQUET ALZIRA 67

El Club Bàsquet Sueca aconseguí la cinquena victòria consecutiva en el "derbi" comarcal davant el Nou Bàsquet Alzira. Els dos equips lluiten per les posicions capdavanteres de la classificació, en una lliga molt igualada, amb 7 equips separats per dos victòries. Els suecans mantenen la segona posició, empatat amb altres conjunts. El partit fou molt disputat, amb alternatives i domini dels suecans en moltes fases de l'encontre. El primer quart va ser dominat pels de Raül Matoses, que estaven molt encertats tant en el joc exterior com interior, amb la novetat del cinc inicial del més menut dels Bolufer, Toni que realitzà uns deu minuts excel·lents, tant en atac com en defensa: 22-16. En el segon quart es produïren moltes errades per part dels dos equips, amb poca anotació: m5: 28-21, m7:28-28, després d'una forta pressió dels visitants i amb el domini del joc interior del pivot Julio Albelda, antic jugador suecà en 1a nacional, molt efectiu en atac i en defensa; dos triples del capità Javi Ortells deixaven el marcador al descans amb 36-30.
El tercer quart començà amb un altre triple de J.Ortells i tornava el domini suecà: m5: 48-36, m8: 50-40. La relaxació suecana i l'encert dels visitants en els últims minuts, amb dos triples deixaven un marcador molt ajustat: 54-50, amb un parcial de 4-10 per als alzirencs. Tot es tornava a decidir en l'últim quart, que fou molt igualat: m3. 55-55, m6: 59-55, després de la pressió visitant i les errades suecanes, m7: 59-61, m8: 64-61, agafant responsabilitat els Javi Ortells, Raül i Bolufer, m9: 64-64. Als darrers dos minuts, cistella de Javi 66-64, jugada de 3 punts de Raül: 69-66, i a falta de pocs segons, el mateix Raül falla dos llançaments lliures i, inexplicablement, se li assenyala una tècnica. L'emoció estava servida: els visitants encerten el segon llançament lliure: 69-67, i encara disposaven de 7 segons per a empatar o guanyar el partit; els suecans defensaren fins l'últim segon, i fora de temps els alzirencs anotaren de 3, finalitzant el partit amb la victòria suecana per 69-67.
Jugaren: Erik, Javi Ortells (12), Raül (25), Toni Bolufer (2), Alberto Bolufer (18), Vaidas (3), Carles (8), Sime (1), Vicent, Moisés, Javi Quiles i Voro.