C.B. Sueca 72 - C.B. Calasanz 76

Partit molt disputat entre dos equips que buscaven la primera posició del grup "B" de primera autonòmica i que es decidí a favor dels visitants als darrers minuts. El C.B. Sueca notà l'absència de molts jugadors del primer equip i hagué de recórrer al segon equip, de 2a provincial. Cal destacar també el debut del base de Gandia, Miquel Reynau, que ve a substituir les nombroses baixes en eixa posició. L'encontre començà amb domini del Calasanz que s'imposava en el joc interior que li permetia aconseguir diferències en el marcador; m.5: 9-15. Els suecans havien d'equilibrar el partit des de la línia exterior i lluitar pel rebot; l'eixida del menut dels Bolufer i un dominador Matoses permetien empatar el partit: 20-20 a la fi del primer quart. Al segon quart les rotacions dels dos equips tornaren a desequilibrar l'encontre, amb un C.B, Sueca erràtic en els llançaments exteriors i amb moltes pèrdues de balons: 22-32, al minut 6. Dos triples de Javi Ortells i Raül Matoses deixaven el marcador amb un 30-34 al descans. El tercer quart fou molt igualat, amb Toni Bolufer i Raül Matoses imparables, però amb poques alternatives anotadores: m4: 37-38, m 7: 43-45. Les errades en els llançaments lliures no permetien als suecans avançar-se al marcador i dos minut per a oblidar, amb un parcial de 3-9, on es notava el cansament dels suecans donaven un avantatge clar al Calasanz: 46-55. L'últim quart fou el millor dels suecans, amb una gran defensa, però que no fou suficient ja que les personals i la falta d'encert en els moments clau impediren donar-li la volta al marcador: m.3: 52-61, m7: 60-66. A falta de 2 minuts els suecans es posaven a 2 punts, amb una bona actuació de Sime i un triple de Matoses, 67-69. Però la veterania del base visitant permeté tallar la remuntada suecana i provocar moltes personals, deixant el marcador amb el 72-76.
Jugaren: Erik, Javi (9), Sime (5), Raül (27), Toni Bolufer (17), Vicent, Miquel (2), Javi Quiles (2), Moisés i Pau.