INFANTILS: CB SUECA VERD 55 - GANDIA BASQUET 49

Partit molt disputat des del primer segon per tots dos equips en l’estadi municipal. Una “canxa” que no és la més òptima per la pràctica del bàsquet, i menys en condicions meteorològiques adverses, que posa en perill a vegades la integritat física dels jugadors. Seria d’agrair que es solvente el més aviat possible el problema d’ instal·lacions amb condicions per competició i pràctica d’aquest esport a la nostra ciutat, al nivell que es mereix el club i els jugadors.

Els locals han eixit amb el caràcter dels darrers encontres, amb un joc que requeria més agressivitat que altres vegades ja que l’equip visitant ha exercit una pressió constant als nostres jugadors.
El tanteig dels quarts de la primera part han estat molt igualats. Els nostres han fallat bastant en el tir i no arribaven a controlar el partit degut a diverses pèrdues de baló, el que ha ocasionat que acabarem quatre punts per sota al marcador.

La segona part a començat amb la mateixa actitud i encara que hem arribat a estar a 9 punts de diferència, una gran reacció en els darrers quarts ha fet que empatarem el partit (48 – 48) i forçarem la pròrroga. A la que no s’haguera arribat si nos ens hagueren anul·lat tres tirs lliures. Molt ben jugada pels nostres, amb intensitat i control del baló, per fer un parcial de 7 – 1. Al remat: C.B. SUECA INFANTIL (2000) 55 – GANDÍA BASQUET (1999) 49.

Per l'INFANTIL VERD (2000) del CB. SUECA han jugat: Víctor Moreno, Pau García, Hèctor Clar, Daniel Espasa, Josep Artal, Toni Mompó i els alevins, Joan Luján, Carles Marín i Marc Aguilar. Entrenador: Moisés Sancho.

Enhorabona a l’equip, l’entrenador i tots els pares per aquesta sofrida victòria. El proper dissabte 26 de gener, al derbi local contra el COPYMAT, més i millor!!!.