C.B. SUECA 49 - C.B. ALGINET 64

El Club Bàsquet Sueca finalitzà la primera volta del campionat amb una nova derrota, davant el líder del grup, l'Alginet, que acabà imposant el seu ritme i bàsquet control que no pogué trencar en cap moment al llarg del partit. Un primer quart amb molt poca anotació, a causa de les defenses plantejades pels dos equips, amb possessions llargues i llançaments als darrers segons, però amb més encert per part de l'Alginet. El primer quart finalitzava amb un marcador de 10-19. Al segon quart l'avantatge augmentà, amb una forta defensa dels visitants, que dominaven els rebots i taponaven els jugadors suecans, que notaren amb excés les baixes (amb només 6 jugadors del primer equip), sobretot dels seus alers, com Javi Ortells i Vaidas Grinius (operat del menisc), i no podien anotar tampoc en contraatac. Així la primer part finalitzava amb un clar 19-33. A l'inici del tercer quart els visitants aconseguien el màxim avantatge, 23-43, diferència que fou reduïda pels suecans amb llançaments triples, ara sí, que poc a poc reduïen la diferència, però sense baixar de 10 punts. Al darrer quart el C.B. Sueca intentà apropar-se en el marcador, amb més intensitat defensiva i millorant els llançaments, però quan semblava que es podia aconseguir, les faltes personals i l'encert visitant, que controlava el marcador, ho impediren. A la fi, 49-64 (30-31 en la segona part).
Jugaren: Erik, Sime, Raül, Toni Bolufer, Alberto Bolufer, Miquel, Vicent, Moisés, Javi Quiles i Pau.